Nieuws

Vanaf 26/6/2020 tot en met 2/9/2020 zijn wij 7 op 7 open vanaf 10u  Reserveren is niet nodig , niet voor de activiteiten( kajak -golf)  noch voor de horeca (ook niet door corona ) Mondmaskers zijn verplicht , op de golfterreinen niet.  Van harte welkom!!
Yes wij zijn terug OPEN  alles klaar hier - minigolf : super netjes in orde - snookergolf : topconditie  - footpool: wacht op voetballers- kajak : reeds warm gevaren - keuken : vol lekkere motivatie - speeltuin : beetje vernieuwd - terras : stukje overdekt - ijsjes: populair de laatste week-...
Wegens het coronavirus zijn wij verplicht al onze activiteiten ; taverne , golf en kajak gesloten te houden. Bij mooi weer kan je echter wel passeren voor een afhaalijsje. Volg onze facebookpagina voor de stand van zaken.
Netherust is klaar voor het nieuwe seizoen op zaterdag 14 maart om 10u. Wij kijken er alvast naar uit! Groetjes Geert en Christel  
http://www.gva.be/cnt/dmf20170328_02805728/speel-eens-een-potje-footpool-voetbal-en-poolen-in-een
NIEUW - NIEUW - NIEUW !! Footpool ; de verrassende mix tussen voetbal en poolbiljart  15 euro per uur , best te reserveren op voorhand 
Van 1 april t.e.m. 30 september 2017 kan je ook bij ons terecht voor een Onderoxfietstocht van 39 of 45 km lang. Deelnemen kost 5 euro en hiervoor krijg je een koffie Netherust of een Nethe tripel met mini loempia's. Onderweg beantwoord je drie vragen en zet je vier foto's op de juiste volgorde....
Taverne Netherust aan Houtum 53 in Kasterlee is vanaf komend weekend opnieuw open! Dat is goed nieuws voor alle liefhebbers van pret en ontspanning voor het hele gezin. Geert Janssens en Christel Maes, én hun kinderen heten iedereen op zaterdag 14 en zondag 15 maart –telkens vanaf 10 uur- welkom op...
Volgend weekend gaat de bekende Taverne Netherust aan Houtum in Kasterlee opnieuw open. De nieuwe uitbaters zijn Geert Janssens, de voorbije drie jaar fleetmanager bij de Limburgse Groep Delorge-Peerlings en voordien zeventien jaar zaakvoerder van Peugeot-garage Lavrijsen in Herentals, en zijn...

Minigolf

Zin in een wedstrijdje minigolf met je vrienden? Of speel je liever samen met het hele gezin? Onze minigolf heeft 18 holes en werd volledig opgefrist. Tijdens het spel geniet je volop van de rust.

Reserveren hiervoor is niet nodig.

Tarieven bekijken »

Snookergolf

Minigolf verenigd met tafelbiljart in 18 holes: plezier gegarandeerd! Ontdek snel onze vernieuwde snookergolf. Zowel voor kleine gezelschappen als grote groepen een aanrader.

Reserveren hiervoor is niet nodig.

Tarieven bekijken »

Footpool

Uniek in België: de verrassende mix van voetbal en poolbiljart. Op een levensgrote biljarttafel speel je al voetballend met 16 ballen met als finale doel om de zwarte bal te scoren.

Prijs: 20 EUR per uur (reserveren is aangeraden)

Tarieven bekijken »

Speeltuin

Wij hebben gedacht aan onze allerkleinsten. Onze ruime speeltuin, voorzien van tal van leuke attracties en de grote zandbak, zorgen ervoor dat de jongste leden van het gezin zich kunnen uitleven. Ondertussen genieten mama en papa van een drankje op het terras.

Kajakverhuur

Wie graag geniet van de Kempische omgeving, kan dit nergens beter doen dan vanuit een kajak op de Nete. Kasterlee staat voor een rustig Kempens landschap: Ontdek het gauw!

U start in Kasterlee, vaart richting Retie en komt terug. Er kan niet gereserveerd worden voor de kajak. Het kan vanaf 10u ,tussen 14u en 16u is het meestal druk! Verhuur is per uur, 2uur of per dag. 

Tarieven bekijken »

Kinderfeestjes

Leuke kinderfeestjes gecombineerd met minigolf, snookergolf, footpool of kajak. Alles kan gecombineerd worden met grime, gekke kapsels of een verkleedkoffer.

Op zon- en feestdagen, enkel in de voormiddag.

Tarieven bekijken »