Openingsweekend 14 & 15 maart

Taverne Netherust aan Houtum 53 in Kasterlee is vanaf komend weekend opnieuw open! Dat is goed nieuws voor alle liefhebbers van pret en ontspanning voor het hele gezin. Geert Janssens en Christel Maes, én hun kinderen heten iedereen op zaterdag 14 en zondag 15 maart –telkens vanaf 10 uur- welkom op een grandioos openingsweekend. Je kunt het hele volgende weekend minigolfen, snookergolfen en kajakken tegen gunsttarief (2 euro)… én genieten van gratis hapjes bij elk drankje en gratis ijsjes voor de allerkleinsten.

Geert Janssens en Christel Maes zijn de nieuwe eigenaars van Netherust met mini- en snookergolf, een nieuwe speeltuin en kajakverhuur. De snookergolf is volledig vernieuwd, de minigolfbanen weer opgefrist en de taverne is ook flink onder handen genomen: er kwam een nieuwe keuken voor lekkere snacks. De vernieuwde tapkraan biedt de liefhebbers niet minder dan zeven lekkere bieren van het vat, en de nieuwe koffiemachine mag ook gezien… én geproefd worden. Want je kunt eveneens genieten van een uitgebreide koffie- en theekaart. Liefhebbers van een lekker ijsje kunnen terecht aan het kraampje voor een schepijsje en op het terras voor een mooi verzorgde coupe.

Te voet, per fiets, met de auto of in de kajak

Netherust biedt voldoende parkeergelegenheid voor een tachtigtal auto’s, maar ook voor ongeveer 120 fietsen, mét elektrisch oplaadpunt. De zaak ligt overigens op een knooppuntenroute waar ook de wandelaars welkom zijn. Te voet, met de auto, per fiets…. maar ook met de kajak ben je welkom in Netherust! Je mag je kajak probleemloos aanmeren aan de kade om even uit te rusten en je honger en dorst te stillen. En wil je vanaf dit punt wat gaan varen, dan kun je een kajak huren.

Minigolf

Zin in een wedstrijdje minigolf met je vrienden? Of speel je liever samen met het hele gezin? Onze minigolf heeft 18 holes en werd volledig opgefrist. Tijdens het spel geniet je volop van de rust.

Reserveren hiervoor is niet nodig.

Tarieven bekijken »

Snookergolf

Minigolf verenigd met tafelbiljart in 18 holes: plezier gegarandeerd! Ontdek snel onze vernieuwde snookergolf. Zowel voor kleine gezelschappen als grote groepen een aanrader.

Reserveren hiervoor is niet nodig.

Tarieven bekijken »

Footpool

Uniek in België: de verrassende mix van voetbal en poolbiljart. Op een levensgrote biljarttafel speel je al voetballend met 16 ballen met als finale doel om de zwarte bal te scoren.

Prijs: 15 EUR per uur (reserveren is aangeraden)

Tarieven bekijken »

Speeltuin

Wij hebben gedacht aan onze allerkleinsten. Onze ruime speeltuin, voorzien van tal van leuke attracties en de grote zandbak, zorgen ervoor dat de jongste leden van het gezin zich kunnen uitleven. Ondertussen genieten mama en papa van een drankje op het terras.

Kajakverhuur

Wie graag geniet van de Kempische omgeving, kan dit nergens beter doen dan vanuit een kajak op de Nete. Kasterlee staat voor een rustig Kempens landschap: Ontdek het gauw!

U start in Kasterlee, vaart richting Retie en komt terug. Er kan niet gereserveerd worden voor de kajak. Het kan vanaf 10u ,tussen 14u en 16u is het meestal druk! Verhuur is per uur, 2uur of per dag. 

Tarieven bekijken »

Kinderfeestjes

Leuke kinderfeestjes gecombineerd met minigolf, snookergolf, footpool of kajak. Alles kan gecombineerd worden met grime, gekke kapsels of een verkleedkoffer.

Op zon- en feestdagen, enkel in de voormiddag.

Tarieven bekijken »